Kerrankin loppuu shampoo ja hoitis samoihin aikoihin. Tääkin tuntu kestävän ikuisuuksia vaikka välillä laittelinkin runsaalla kädellä tätä hiuksiin.

1248078836_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tää jätti hiukset ihanan sileiks ja pehmeiks. Tosin nyt näin kesällä kun aurinko on kuivattanu mun hiukset niin tää ei ihan niin hyvin enää kosteuttanu. Mutta ehdottomasti muuten yks parhaista hoitsikoista. Hinta/laatusuhde aivan erinomainen. Onneks on vielä yks purkki jemmas, mutta se odotelkoot vuoroonsa. Nyt on muitten vuoro :)

INCI

aqua, cetyl alcohol, dimethoconol, stearyl alcohol, stearamidopropyl dimethylamine, parfum, phenoxyethanol, glycerin, glutamic acid, cetearyl alcohol, stearamidopropalkonium chloride, dicetyldimonium chloride, choleth-24, creatine, isopropyl alcohol, behentrimonium methosulfate, disodium edta, ceteth-24, quartenium-33, ceteareth-20, glycolic acid, sodium pca, urea, trehalose, polyquartenium-51, sodium hyaluronate, laminaria digitata extract, pelvetia canaliculata extract, coumarin, butyphenyl methylpropional, linalool, hexyl cinnamal, limonene