Neljän viikon odottelun jälkeen sain vihdoin hakea postista kauan odottamani paketin. Kyseessähän siis oli tälläkin kertaa kosmetiikka, tarkemmin sanottuna hiussuihkeita. Sain 2,5£ alennuksen Lookfantasticiin ja olihan tuo alennus sitten ihan pakko käyttää, tietenkin. Mielestäni näistä tuotteista tuli muutenkin alennusta joten koko satsin hinnaksi tais jäädä reilu 30€ postikuluineen. Eli ei paha ollenkaan :)

1251870573_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli paketista löytyi Tigin tuotteita kolmisen kappaletta.

Bed head hard head lakka

Jämerä, kovaakin kovempi hiuslakka on suunniteltu antamaan hiuksillesi maksimaalisen pidon ja kiinnittämään kampauksesi juuri sellaiseksi kuin haluat. Ole rohkea, uhmaa painovoimaa. Mitä enemmän käytät, sitä kovapäisemmäksi tulet. Käyttö: Suihkutettan puhtaisiin kuiviin hiuksiin 25-30cm etäisyydeltä.

Rockaholic dry shampoo

Meillä on salaisuus. Enää ei tarvitse pestä hiuksiasi joka päivä! Sprayaa hiusten tyveen imemään pois ylimääräinen rasvaisuus ja raikastamaan tuoksu - rokkaat kevyesti vielä yhden illan! Tuoksuna eksoottinen pomelo.

Bed head masterpiece lakka

Luo hiuksistasi taideteos joka kestää koko päivän. Massiivista kiiltoa ja totista tukea. Käyttö: Suihkuta tuote kuiviin, muotoiltuihin hiuksiin.

 

Jahka ehdin testailla tuotteita laitan niistä käyttökokemuksia, toivon että oon nyt löytäny lakan joka pitää mun hiukset niinku mä ne haluan olevan.