Se sama tuttu tarina, tyttö tapaa pojan juhannuksena, poika lupaa soittaa muttei soitakaan. Menee kuukausi ja poika huomaa tytön baarissa. Sitten tyttö ja poika näkee vielä uudemman kerran samana viikonloppuna. Sitten poika taas katoaa. Elämäni tarina :)

Ääh, mulla oli kauhee ahdistus koko viikonlopun ja lauantaina heräsin ennen ysiä ja päätin lähtee kaupunkiin ostoksille. En tie oliko toi ny niin kiva idea, mut kotonakin ahdisti niin perkeleesti.

1248706041_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päätin jäädä Stockan pysäkil pois ja käydä varaan ajan näöntarkastukseen. Siitä lähdin sit kohti keskustaa. Kävin Andiamos ja siellä näin nää kengät. Hintaa oli 45€. Jostain syystä jätin ostamatta, vaik pariin kertaan palasinkin näitten luo. En kyl tiiä onko nää yhtään mun tyyliset kengät mut syy miks kuitenkin ostin nää oli se, kun menin sit Koskariin ja sen Andiamoon ja pyörin hetken siellä ja sit näin näitä siellä. Hinta oli 19,90€ tai jotain sinne päin. Huh, onneks en ostanu ekasta kaupasta, vähäsen olis vissiin vituttanu :D No nyt on sitten syssys uudet kengät.

1248706061_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mut se ainoo koko mitä noista mustista kengistä oli sopivat, niin niis oli toises jotain liimaa ja onneks varastos sitten oli oikeeta kokoo vielä. Eli puolen tunnin odotus ja kauppoja kierteleen. Intersportista muistaakseni löysin nää. Nää on jo enemmän mun tyyliä :) Oon aina halunnu tällaset mut ikinä ei oo ollu mun kokoo :/ Nyt onneks oli, tai no ehkä vähän isot mut kun laittaa paksummat sukat niin ei haittaa. Näitä tosin ei voi käyttää kun ne menee heti likaseks :P

1248706079_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Matkalla Näsinkalliolle käväsin Finlaysonin tehtaanmyymäläs, vai mikä lie se nyt onkaan. Sieltä bongasin tällasen kivan kolibrikuosin. Olisin halunnu sellasen vaaleensini/turkoosin kassin mut siel ei ollu :( Sit ajattelin et repäsenpä kunnolla ja ostan punasävysen :) Tää on jo päässy ekaa kertaa toimittaan kauppakassin virkaa ja voin sanoo että toimii :D En olis kyllä sitä hintaa tästä raaskinu maksaa mitä oli normisti, mut onneks oli -50% niin kävelin tää kouras kassalle.

Ja mitä tästä reissusta jäikään käteen? Kipeet jalkapohjat paljosta kävelystä, kevyempi lompakko ja vielä ahdistuneempi fiilis kun Näsinkalliolla joku ukko otti musta kuvan vaikken halunnu. Vähän tais silmätkin vuotaa, tais olla tuuli tai roska mikä sen sai aikaan ;)

Mielummin sinne menis jonkun tärkeen ihmisen kaa istumaan ku yksin. Kuitenkin se on mulle yks tärkeimpiä paikkoja mitä Tampereelta löytyy.