Siivosinpas tossa jokunen aika sitten, eli aika tarkkaan 2 viikkoa sitten vessan peilikaapin. Eipä sieltä paljoa pois heitettävää löytynyt. Lähinnä roskiin lensi kauan käyttämättä olleet tuotteet. Seuraavaksi vuorossa on aurinkorasvojen roskiin laittaminen, kunhan saan ensin itteeni niskasta kiinni. Niissäkin tuotteissa on jo melkein kolme vuotta käytössä olleita :)

1251634814_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ylähyllyssä majailee tätä nykyä kaikki kasvonaamiot, silmämeikinpoistoaine, hammastahnat ja dödöt. Juu ja sb12 on jo loppu, paitsi siellä on pieni tippa jäljellä jota en raaski heittää pois :)

Vasemmalla puolella keskirivis on päivittäin käytössä olevat tuotteet. Paitsi toinen silmämeikinpuhdistusaine ja kasvojenpuhdistusaine on suihkussa. Aamusin yleensä puhdistan kasvot vain kasvovedellä. Viereisellä hyllyllä majailee "tilpehöörit", finnien hoitoaine, uudet hammasharjat, sakset ja vartalosuihke.

Alimmaisillla hyllyillä on vähemmän käytössä olevat tavarat. Latvasuojaa en käytä niin usein kun pitäis. Oikeella puolella on jotain hiustuotteita, jotka nekin on vähällä käytöllä, sekä paaaljon näytepusseja sekä hiusvärien mukana tulleita hoitoaineita. Jos joskus saan ton pikkupussukka puolen käytettyä niin oon tyytyväinen. Ne kun vie ihan turhaa tilaa tuolta :D Enkä käy edes viikonloppu reissuilla et niitä vois mukaan ottaa.