Tämä shampoo ei ole periaatteessa vielä loppunut, koska lantrasin purkissa olevat loput Kaduksen shampoopurkkiin. Oon tykästyny nyt siihen purnukkaan ja lantraan shampooni siihen. Tosin vaan siihen asti kunnes saan ostettua itelleni jonkun Tigin shampoon ja saan sitten sen putelin lantraus pulloksi :)

1251545903_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No joka tapauksessa, oli huijausta tai ei, sain yhden putelin taas pois nurkista :) Kyseessä siis tietenkin mustikkashampoo kuiville ja käsitellyille hiuksille. Ensimmäiseks tän tuoksusta tuli mieleen olut. En tiedä miks sain sen tuoksun päähäni. Kaikki muut sano et ihan mustikalle tuoksuu. En nyt tiedä oliko hirveen kosteuttava, mutta tää olikin heräteostos pullon värin perusteella ja koska mukamas halusin kokeilla tätä :) Eron kyllä huomaa näitten kauppojen ja kampaamotuotteiden välillä. Mut tulipahan tämäkin kokeiltua, toiste en kyllä osta.

INCI

aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycol distearate, palmitamidopropyltrimonium chloride, sodium chloride, parfym, cocamide mea, laureth-10, polyquaternium-10, citric acid, tetrasodium edta, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, butylene glycol, vaccinium myrtillus extract

Mustikkauute viimesenä :D