Messut on onnellisesti ohi ja saan palata takas ihanaan arkeen. 9 päivän putkikin on kohta jo ohi. Keskiviikkona saakin levätä. Jalat ja selkä oli kovilla koko päivän seisomisesta, kyllä yhden päivän olis jaksanu, mutta kolme päivää putkeen oli jo mulle aikamoinen suoritus. Noh saatiinhan me siellä välillä kierrellä kaverin kaa ja bongattiin aika monta "julkkista" :)

Mainoskasseja piti kerätä kaikki mahdolliset, mutta se nyt vähän jäi. Löydettiin ihan kiva lehtitilauskoju mistä sai tosi mukavat kaupan päälliset ku tilas 12kk jakson. Tilasin Trendin ja sain Clarinsin vartalovoiteen ja kuorintavoiteen, jotain näytteitä, lehden ja jotain banaanihedelmäjuomaa. Tilauksenhan saa kai peruttua kunhan lasku tulee. Hope so.

1252941012_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja näähän oli sit ihan mukavan kokosia pötiköitä. Pääsee jossain vaiheessa testaukseen. Näitä en merkkaa syyskuun hankintoihin koska nää oli ilmasia :)

Lauantaina istuttiin sit kaverin kaa hotellin baaris yhdellä ja sit aulassa juotiin teetä. Kello tais olla siinä vaiheessa lähemmäs kymmentä ja kysyttiin respasta et kuin pitkään sauna on auki. Noh ei muuta kun saunaan vielä ja sehän paljastu ihan loistavaks ideaks kun kerran huoneessa ei ollu näitä miniputeleita.

1252941074_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mukaan tarttui siis pari suihkugeeliä, muutama rasva ja yks hoitsikka. Kuvasta puuttuu pari vamppua ja viitisen kappaletta suihkumyssyjä :) Toi kosteusvoide osottautu erittäin hyväks, tuoksu vaan oli vähän ei niin mun makuuni.